De verdwenen foto

Het zwembad bij ons appartement was het plaats delict. De gastvrouw van de reisorganisatie, wordt dood aangetroffen in het water. De hoofdrol daarvoor is weggelegd voor een goede vriendin van ons, die mee was. Sportief ging zij met kleren aan het water in en lag voor lijk. Het eerste Papadopoulos lijk was een feit. Nu 16 jaar later is de betreffende foto nergens te vinden. We hebben overal gezocht, maar hij is er niet meer. Je ziet de titel voor een volgend boek al ontstaan: Papadopoulos en de verdwenen foto. Jammer, dus moesten we een andere foto gebruiken.

Een speurtocht op internet leverde deze foto op:

Een foto van Anaïs Chaine,

De foto is gemaakt door Anais Chaine. Zij woont en werkt op een van de Fiji eilanden. Ik heb haar gemaild en tot mijn grote verassing kreeg ik direct antwoord en een akkoord om haar foto te gebruiken. Wat erg aardig van haar is. Waarvoor dank. Wil je meer van haar werk zien klik dan hier.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

2 gedachten over “De verdwenen foto

 1. Als winnaar van de wedstrijd wie het eerst het boek uit had, kan ik zeggen dat dat niet zo moeilijk was.
  Ik heb zelden een verhaal gelezen dat met zo n lekkere leesbaarheid en toch boeiend geschreven is.
  Martin is een verademing tussen al die gruwelijke en bloederige collega’s van hem.
  De acteurs in zijn spel zijn zeer menselijke mensen (Grieken natuurlijk).
  Ik heb het met plezier gelezen.

  Theo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: