De achterkant

We hebben een verhaal, de inhoud. We hebben een voorkant. Nu de achterkant. Volgens de mensen die in dat wereldje zitten is dat het belangrijkste deel van het boek. Daar staat waar het over gaat. Wie de schrijver is, de ISBN barcode. Dit was het eerste idee.

De actie: Niet goed geld terug gaat niet door, dat is veel te subjectief. Wat wel door gaat is de actie: dat kan ik beter! Als je na het lezen, net als ik 16 jaar geleden het idee heb, dat kan ik beter. Dan krijg je je geld terug als je mij jouw exemplaar van een nieuwe thriller overhandigd.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: