Hessing Uitgeverij

Ja, het stond er echt. Beste uitgever, boven aan de mail die ik van het Centraal Boekhuis kreeg. Ik had een ISBN nummer. 978-90-9032388-6 Hemeltje lief, mijn boek was een nummer geworden. Ik meteen opzoeken wat je nu kan zien aan dat nummer. Wil jij dat ook weten? Klik dan hier.

 90 staat voor Nederland, de Belgen hebben 94.

Ja de titel, Moord in Agia Marina. Het lijk in het zwembad leek teveel een Baantje titel, met alle respect. Ik had eerst bedacht: Afscheid nemen bestaat niet, dat stond als titel boven een artikel over begraven in Griekenland, waar over later meer. Maar als je hem vaker bekeek dan kwam je maar niet van Marco Borsato af. Dus vandaar. Hessing Uitgeverij bestond nog niet.

Dus dat werd tijd. De NUR pas ik nog aan en dan de datum. De vanaf nu legendarische inspecteur Papadopoulos heet Jani van zijn voornaam, voluit Ioannis of te wel Johannes. De Grieken vieren geen verjaardagen, maar naamdagen en de naamdag voor Jani is 7 januari.

Wil je meer weten over Griekse naamdagen? Klik dan hier.

De heilige Johannes

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: