Sociale media

De inspecteur is niet zo van de sociale media, niet omdat hij er tegen is. Nee, hij vindt het allemaal wel grappig. Maar hij snapt niet goed hoe het allemaal werkt. Nou schijn je de website te kunnen koppelen aan Facebook. Dat gaan we proberen. Want het zou leuk zijn dat de Facebook lezers ook alles mee krijgen van wat er op de website gebeurt. Het makkelijkst is natuurlijk als je de volg knop gebruikt.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: