Wandeling door Chania.

Op 12 januari voor de boekpresentatie van Moord in Agia Marina, kon je op het scherm mee wandelen door Chania. Misschien is je dat ontgaan of wil je nog een keer meelopen. Vandaar hier het Youtube filmpje. Loop in een klein half uurtje door het oude centrum van Chania en als je er de muziek van de presentatie bij wil hebben dan kun je hier klikken. Dan kom je bij de speellijst op Spotify. Om het helemaal compleet te maken kan je een gerechtje uit het schriftje van Jamilly maken. In Griekenland zonder van de bank te komen. διασκεδάστε diaskedáste

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Eén opmerking over 'Wandeling door Chania.'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: