Dikke kus van de BN-er

Dag inspecteur Papadopoulos,

Nou ik heb het boek uit hoor. Als eerste overhandigt gekregen en lang niet als eerste uit, maar dat maakte het niet minder spannend om te lezen. Hoe later je weet wie de dader is, hoe beter ik het boek altijd vind. Nou dat zat wel goed bij dit boek! Het begint met 1 moord, maar er volgen er steeds meer. De verdachte stapelen zich echter ook op. Wat ik ook heel prettig vond is dat er zo nu en dan even een opsomming wordt gemaakt van de stand van zaken. Oh ja, zo zat het. Voor mij heeft het alles wat een thriller behoort te hebben en het leest ook nog eens lekker weg, behalve al die Griekse namen, daar struikel je wel over haha. Het receptenboekje was dus een echte uitkomst. Dan weet je in ieder geval wat al die gerechten nou zijn. Ik ben echt super trots op je Martin!! Kan niet wachten op het volgende deel.

Dikke kus van de BN-er

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

2 gedachten over “Dikke kus van de BN-er

 1. Vond het een geweldig boek! Geschreven in een lekkere snelle stijl en ik herkende veel dingen.
  Vond het ook heel leuk om Loutraki erin genoemd te zien. Heb ik ook fijne herinneringen aan.
  Het plot had ik niet verwacht en maakt het des te leuker. Heb 1 specifieke scène als echt heel spannend ervaren maar dat vertel ik je nog wel.
  Kortom, een geweldig boek en kom maar door met deel II.
  Misschien kan ik dan wel op de cover ? 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt voor je lieve reactie, mooi dat het plot je verrast heeft, dan was het niet voorspelbaar. Ben benieuwd naar die specifieke scene. Aan deel 2 ben ik begonnen, het speelt zich ongeveer een jaar later af. Een aantal personages komt terug. Over de cover, het gaat over iconen, de heilige Petronella?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: