Savilis heeft een GoPro!

Savilis, onze jongste collega op het bureau, kwam enthousiast een filmpje laten zien dat hij met zijn nieuwe GoPro camera gemaakt heeft. Een verslag van een autorit vanaf zijn huis naar het bureau. Leuk maar geen bijster spannende film. Totdat ik een vraag kreeg n.a.v. het ritje naar Spiros. Of ik niet meer van de omgeving kon laten zien. Met dank aan Savilis kan dat, het fimpje is wel ingekort want het duurt anders ruim 20 minuten. Savilis rijdt langs een aantal locaties uit de thriller: Moord in Agia Marina. Haris Hotel waar John Hammond logeerde. Het afzet punt van de laatste gasten van Daphne Petridis. Het straatje waar het appartementencomplex van Martina en Stavros aan ligt en waar de moeder van Stavros woont. De Kiss & Sportbar, de plek waar Bibi werkt de vriendin van Ian. Het stoplicht waar Martina Stavros smeekt naar huis te gaan. Wil je mee rijden met Savilis klik dan hier. We werken nog aan een interactieve plattegrond van Kreta met alle locaties. Hieronder zie je een aantal stukjes daarvan.

2= afzetpunt van de bus, 3= de vindplaats van het lichaam van Daphne Petridis, 4= huis van moeder van Stavros, 8= supermarkt van Dini,9= huis van Angela de vriendin van Martina en 15= Kiss & Sportbar waar Bibi werkt.
10= Spriros achter de haven, 11= hotel Dolphin van Bert van Rosmalen en 12= Discotheek Poseidon van Dimitris
1= het vliegveld van Heraklion, 7= het huis van Anna Petridis, de moeder van Daphne en 16 = het politiebureau van Chania

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: