Boek op wereldreis

Eerder heb ik al verteld van het exemplaar van het boek dat ik naar de fotograaf van de omslag had gestuurd. Anaïs Chaine, een Française werkzaam als trouwfotograaf op Fiji. ( Ik kies mijn partners zorgvuldig uit.) Zij was zo vriendelijk om een foto van haar model Atlanta beschikbaar te stellen.

Via Post.nl kon ik volgen dat het pakketje op Fiji was gearriveerd en door de douane was gegaan. Maar toen bleef het stil. Dat pakketje met een present exemplaar als dank voor de medewerking, bleef daar maar liggen.

Tijd om maar eens te informeren bij Anaïs, een mail was snel gestuurd en haar antwoord was er direct. Ook hier verstoorde Corona de planning.

Dear Martin,

I have received an email notice saying that the book has arrived. Unfortunately I was in Indonesia on holidays when the borders closed and didn’t make it back to Fiji, where the tourism industry and therefore economy has collapsed. So we moved to Australia, didn’t get to pack our staff, which is now on storage in Fiji until we can travel again. Crazy how Covid has affected our life!

I’m not sure if the Fijian post office will hold on to the book until we can go back. But thank you for sending it to me. I hope you had some great successes with it.

Warmly,

Anaïs

Nu maar hopen dat de post op Fiji het boek voor haar bewaard.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

2 gedachten over “Boek op wereldreis

  1. HA die Martin, dit mooie, goede boek bewaren ze heus wel voor haar!!!!!!! Ga er in ieder geval voor duimen. Je boek wordt nu een avonturenboek.😂😂😂 lieve groetjes van Ans en natuurlijk ook van Ed

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: