Groei?

Van mijn account manager van Google kreeg ik vanmorgen een mail met de laatste cijfers. Een toename van 114% ten opzichte van augustus. Dat is in deze moeilijke tijden toch een mooi prestatie. De verkoop van het boek Moord in Agia Marina heeft daar nog niet van geprofiteerd. Misschien ijlt dat na? Ik hoop het.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: