Leuker kunnen we het niet maken…

In de nieuwsbrief van 15 augustus kon je lezen dat het boek: Moord in Agia Marina, ook als E-book besteld kan worden o.a. bij Bol.com. Dat van dat E-book klopt nog steeds, alleen op de site van Bol is hij verdwenen en tot nu toe weet ik niet wat daar achter zit. Misschien wel leuk om te vertellen is dat de eerste twee exemplaren verkocht zijn. Eén in Nederland en één in België. Inspecteur Papadopoulos is dus internationaal gegaan. Aangezien je via een Amerikaanse site verkoopt, heb je ook te maken met de Amerikaanse regels, in het bijzonder de belastingdienst. Om afgerekend te krijgen dien je een W8Ben formulier in te vullen. In ruim 28 vakjes moet je iets invullen, met als conclusie dat je 30% belasting moet betalen omdat je een buitenlander bent, iets wat je in vakje 2 moest invullen. Maar vandaag is het dan zover, ik kreeg bericht van Smaswords. Smaswords is de site die schrijvers helpt bij het zelf uitgeven van E-Books, een geweldig initiatief. De eerste ‘royalties’ kunnen betaald worden. Het gaat steeds echter lijken.

Screen Shot 09-21-21 at 11.01 AM

Zoals gezegd op Bol is het E-book van Moord in Agia Marina niet meer te vinden maar wel op o.a. de Kobo-site.

Screen Shot 09-17-21 at 11.02 AM

Bestellen klik dan hier: https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/moord-in-agia-marina

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: