De Papadopoulos rondreis 2022/1

Na 19 jaar gaan we terug naar waar het verhaal van inspecteur Papadopoulos begon. Een reisje langs de plekken die in de boeken een rol hebben gespeeld, of gaan spelen. De eerste bestemming was het appartement waarbij Daphne Petridis zo ongelukkig aan haar einde kwam. Was het er nog en het zwembad?

We herkende in Agia Marina de apotheker met daarnaast de autoverhuur tegenover de bank. Daar was de plek waar de gasten voor het appartement werden afgezet. Het straatje door en daar was het. Het is alleen redelijk volgebouwd, zoals alles. Het zwembad is alleen veranderd. De reden laat zich raden. Het huis van de moeder van Stavros Konstantinos, samen met Maria de eigenaar van het appartement, is er ook nog.

Links naar de hoofdstraat Hotel Haris, waar John Hammond logeerde.

Rechts de Kiss & sport bar, hier werkt Bibi Houakare de vriendin van de sigaretten smokkelende Ian. De bar is ook de ontmoetingsplaats van Kosta Sarafis en Dymas Salpygidis, twee ongure types die het Papadopoulos lastig maken.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: