De Amerikaanse belasting

Om de digitale versies van de inspecteur Papadopoulos boeken beschikbaar te maken, maak ik gebruik van Smashwords. Een Amerikaanse site die dit proces gratis en fantastisch ondersteund. Lees het eerdere bericht: Leuker kunnen we het niet maken. Zoals ik toen al schreef, val ik met deze e-books onder de Amerikaanse belasting. Jaarlijks krijg ik rond deze tijd bericht. Een zogenaamd 1042-S form, dit formulier is voor non-US citizens, zoals ik. Een hoop vakjes met een boel vragen met als conclusie, het gaat nergens over. Smashwords geeft allerlei uitleg en bij één van die zaken kom je op de website van de Amerikaanse belasting dienst. Daar tref je een berg informatie met als opvallend puntje, een overzicht van alle informatie die als e-book beschikbaar is. In dat overzicht kwam ik deze tegen.

Het is vast niet wat ik denk dat het is, totdat ik het bestand download.

Het ziet er buitenaards uit.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: