Twee maanden onderweg

Als dank voor haar medewerking heb ik Anais Chaine, de fotograaf van de cover op Fiji, op 13 januari een exemplaar van het boek gestuurd. Hierboven zie je de voortgang. Ben benieuwd wanneer ze het krijgt.

Gepubliceerd door Inspecteur Jani Papadopoulos

Als inspecteur van politie op Kreta, speel ik een hoofdrol in de thriller Moord in Agia Marina. Het thrillerdebuut van Martin Hessing. Samen met mijn collega Helena Nicolaidis moet ik een moord oplossen op een jonge en charmante reisleidster.

2 gedachten over “Twee maanden onderweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: